Oliebollen Atelier, Barendrecht

Bij Oliebollen Atelier, gevestigd bij Winkelcentrum Barendrecht, staat een prachtige zelfgebouwde en ontworpen wagen waar aan alles is gedacht. Een verwarmde ruimte om het oliebollen beslag te laten rijzen, een Smitto Allegro frituurinstallatie die past bij de huisstijl en een prachtige buitenkant.

Deze Smitto oliebollenfrituur is bijzonder omdat het speciaal is ontworpen om op een efficiënte en veilige manier grote hoeveelheden oliebollen te bakken. Deze ovens hebben geavanceerde functies zoals een nauwkeurige temperatuurregeling, gemakkelijke besturing en tijdwaarneming om een ​​consistent en hoogwaardig product te garanderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor bakkerijen en andere voedselproductiebedrijven die op grote schaal oliebollen willen produceren.

Oliebollen Atelier staat een aantal maanden per jaar bij Winkelcentrum Barendrecht om alle klanten te voorzien van hun producten. Rond de jaarwisseling kan door de enorme capaciteit alles snel en efficiënt maar wel met constante kwaliteit gebakken worden.