Blogs, leren & nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws over bakovens of wilt u meer leren over vis bakken en frituren? U leest het hier.

Hier vind je nuttige informatie, tips en inspiratie over alles wat te maken heeft met onze innovatieve en efficiënte bakovens. Onze blog is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het bakken van hoogwaardige en smakelijke producten, of het nu gaat om professionele bakkers, chefs of hobbyisten. We zullen regelmatig nieuwe inhoud plaatsen over onderwerpen als baktechnieken, recepten, onderhoud en schoonmaak van onze ovens, en nog veel meer. Of je nu nieuw bent in de wereld van het bakken of een doorgewinterde professional bent, we hopen dat onze blogpagina je zal inspireren en helpen om de beste resultaten te bereiken met onze Smitto bakovens.

De Smitto oliebollenoven: een nieuwe draai aan traditie

Leer perfecte oliebollen bakken met de Smitto oliebollenoven. Deze blog biedt praktische tips en instructies voor de ultieme Nederlandse lekkernij. Ontdek Smitto's bakgeheimen nu!

Hoe frituur je vis?

Ontdek hoe u de perfecte gefrituurde vis kunt bereiden met onze uitgebreide gids. Leer de geheimen van vis frituren, van het selecteren van de juiste vis tot het bereiken van die gouden, knapperige korst.

Welke vis kan je frituren?

Duik in de wereld van gefrituurde vis met onze uitgebreide gids over de verschillende soorten vis om te frituren. Ontdek unieke smaken, kenmerken, en bereidingsmethoden voor elke vissoort, en hoe u fouten kunt vermijden in uw frituuravontuur.

Verschillende besturing types van een Smitto bakoven

Ontdek de verschillende besturingen die beschikbaar zijn voor Smitto bakovens en leer hoe deze systemen uw frituurervaring kunnen verbeteren en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

10 redenen om een Smitto te kopen

Ontdek de onovertroffen kwaliteit, het naadloze design en het hoogste rendement van Smitto bakovens. Met hun lange levensduur en gemakkelijke reiniging, zijn ze de ideale keuze voor visverkopers, notenverkopers, oliebollenbakkers en meer.

Hoe maak je een Smitto visbakoven schoon?

Ontdek de sleutel tot het behouden van een efficiënte en duurzame visbakoven met onze deskundige onderhoudstips. Van uitkoken tot het schoonmaken van de vetlades - wij hebben het allemaal.

Hoe maak ik zelf kibbeling?

Kibbeling is een bekend en geliefd gerecht in Nederland en wordt vaak verkocht in viswinkels en op markten. De geschiedenis van kibbeling gaat terug tot de Middeleeuwen, toen het eten van vis nog een belangrijke voedingsbron was voor de Nederlanders. In de 16e eeuw kwam kibbeling voor het eerst op de menukaart te staan van […]

Heeft u ideeën voor blogs of wensen om iets te leren?

Heeft u een vraag over Smitto of wilt u graag ideeën indienen voor een blog? Wij willen graag met u in gesprek om te blijven leren! Bij Smitto staan we altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties van onze klanten en community. Door met ons samen te werken, kunnen we onze kennis delen en nog beter voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Of u nu geïnteresseerd bent in de nieuwste innovaties op het gebied van professionele frituur- en kookinstallaties of meer wilt weten over onze geschiedenis en expertise, wij zijn er om u te helpen.

Stuur ons gerust een bericht en wij gaan uw vragen beantwoorden om u verder te helpen!