Blogs, leren & nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws over bakovens of wilt u meer leren over vis bakken en frituren? U leest het hier.

Hier vind je nuttige informatie, tips en inspiratie over alles wat te maken heeft met onze innovatieve en efficiënte bakovens. Onze blog is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het bakken van hoogwaardige en smakelijke producten, of het nu gaat om professionele bakkers, chefs of hobbyisten. We zullen regelmatig nieuwe inhoud plaatsen over onderwerpen als baktechnieken, recepten, onderhoud en schoonmaak van onze ovens, en nog veel meer. Of je nu nieuw bent in de wereld van het bakken of een doorgewinterde professional bent, we hopen dat onze blogpagina je zal inspireren en helpen om de beste resultaten te bereiken met onze Smitto bakovens.

Hoe maak ik zelf kibbeling?

Kibbeling is een bekend en geliefd gerecht in Nederland en wordt vaak verkocht in viswinkels en op markten. De geschiedenis van kibbeling gaat terug tot de Middeleeuwen, toen het eten van vis nog een belangrijke voedingsbron was voor de Nederlanders. In de 16e eeuw kwam kibbeling voor het eerst op de menukaart te staan van […]

Heeft u ideeën voor blogs of wensen om iets te leren?

Heeft u een vraag over Smitto of wilt u graag ideeën indienen voor een blog? Wij willen graag met u in gesprek om te blijven leren! Bij Smitto staan we altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties van onze klanten en community. Door met ons samen te werken, kunnen we onze kennis delen en nog beter voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Of u nu geïnteresseerd bent in de nieuwste innovaties op het gebied van professionele frituur- en kookinstallaties of meer wilt weten over onze geschiedenis en expertise, wij zijn er om u te helpen.

Stuur ons gerust een bericht en wij gaan uw vragen beantwoorden om u verder te helpen!