Op de service van Smitto kunt u vertrouwen

We staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

De service van Smitto stopt niet na het plaatsen van een bakwand. Of het nu gaat om een storing, uitbreiding van een zaak of om de vervanging van verouderde frituurapparatuur, u kunt te allen tijde op ons rekenen.

De service van Smitto wordt uitgevoerd door de producent, QBTEC. Bij QBTEC begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw apparatuur altijd in topconditie verkeert. Daarom bieden wij een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice aan. Ons deskundige serviceteam staat 24 uur per dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om advies, tips en uitleg te geven. Als u te maken heeft met een storing, kunt u rekenen op onze ervaren servicemonteurs die snel ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. Daarnaast verzorgen onze servicemonteurs jaarlijkse onderhoudsbeurten en bieden ze ondersteuning bij het installeren van nieuwe apparatuur. Bij QBTEC zorgen we ervoor dat uw apparatuur altijd optimaal functioneert, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Wilt u meer weten over mogelijke onderhoudscontracten? Neem dan contact op met 1 van onze vertegenwoordigers!

Service van smitto

We houden uw bakoven in topconditie

Gedegen onderhoud voorkomt storingen en verlengt de technische levensduur van uw apparatuur. Omdat een jaar na aanschaf van de bakoven de garantie vervalt, is dat het ideale moment om u goed te laten voorlichten over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de service van Smitto? Neem dan contact op met een van onze servicespecialisten op nummer 088 - 457 60 60.