Referenties van onze bakovens

Wanneer het gaat om betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid in frituurinstallaties voor vis, noten of oliebollen, staat Smitto aan de top. Smitto ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige bakovens die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften in uw onderneming. Onze bakovens zijn ontwikkeld met het oog op topprestaties en gebruiksgemak. Bent u benieuwd naar de succesverhalen van onze tevreden klanten? Bekijk dan nu onze referenties en ontdek wat Smitto voor u kan betekenen!

MAAS Kwaliteitsvis, Goirle

Bob en zijn collega Jordi hebben bij MAAS Kwaliteitsvis hun eigen winkel geopend. Met succes en duurzaam. Ambachtelijk. Smaakvol. En zonder vislucht, terwijl er ook geen installatie op het dak staat. Maas kwaliteitsvis maakt gebruik van:

Oliebollen Atelier, Barendrecht

Bij Oliebollen Atelier, gevestigd bij Winkelcentrum Barendrecht, staat een prachtige zelfgebouwde en ontworpen wagen waar aan alles is gedacht. Een verwarmde ruimte om het oliebollen beslag te laten rijzen, een Smitto Allegro frituurinstallatie die past bij de huisstijl en een prachtige buitenkant. Deze Smitto Allegro is bijzonder omdat:

  • Bespaart olie door de ondiepe ketels speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld oliebollen
  • Ontworpen met de huisstijl kleuren en wensen van Oliebollen Atelier
  • Veel capaciteit voor de grote vraag naar de producten van Oliebollen Atelier

Mondial Fish, Utrecht

Bij Mondial Fish, gevestigd in Winkelcentrum Nova in Utrecht, is het mogelijk om vis te eten in het restaurant of verse vis af te halen om er thuis van te genieten. De viszaak is uitgerust met een volledig elektrische Smitto Pesci:

  • Een professionele bakoven met ongekende capaciteit
  • Aan beide kanten voorzien van een chroomspiegel bakplaat

Vismeester Frank, Zeist

Vismeester Frank is een viskiosk gevestigd in hartje Zeist. De viskiosk is een eyecatcher eerste klas, mede dankzij de volledige elektrische Smitto Allegro visbakoven:

  • Deze bakoven beschikt over 2 pannen, 1 van 25 cm en 1 van 1 meter
  • FC5 touchscreen besturing – de nieuwste en meest geavanceerde besturingsplatform op de markt
  • Vismeester Frank is gebouwd door onze dealer Kowa Holland Wagenbouw

De Notenshop, Strijen

Familiebedrijf De Notenshop is al bijna 60 jaar een begrip als specialist in verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Het bedrijf is begonnen in een wagen met 3 man personeel. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, en vandaag de dag zijn er meer dan 100 werknemers in dienst.

  • De Notenshop maakt sinds 1963 gebruik van een Smitto
  • De zaak is uitgerust met een 2-mands transfer notenoven en drie 2-pans Smitto Pesci notenovens