Verschillende besturing types van een Smitto bakoven

Elke ondernemer heeft unieke behoeften als het gaat om het gebruik van hun bakoven. Bij Smitto begrijpen we dit, en daarom bieden we verschillende besturingen aan voor onze visbakovens. Of u nu de voorkeur geeft aan touchscreen-technologie of meer traditionele analoge klokjes, er is altijd een Smitto bakoven die bij uw stijl past.

Mechanische meters

Voor diegenen die een voorkeur hebben voor traditionele bedieningselementen, bieden we een mechanische (analoge) klok aan op onze bakovens. De analoge klok is gemakkelijk af te lezen en direct verbonden met het gasblok van de oven, waardoor de temperatuur van de ketel eenvoudig kan worden gecontroleerd. Deze besturing is minder gevoelig voor storingen en vereist minder onderhoud. Echter, het instellen van een timer is niet mogelijk op deze klok.

Stork besturing

Als u op zoek bent naar een besturingssysteem met een hoger rendement, dan is de Stork besturing een goede keuze. Dit systeem biedt een betere temperatuurregeling en maakt het mogelijk om verschillende programma’s in te stellen. U kunt de oven digitaal opstarten en de besturing is verkrijgbaar in twee standaardkleuren: rood en blauw.

Fry Control 5 (FC5)

De Fry Control 5 is onze nieuwste innovatie, ontworpen door QBTEC. Dit systeem biedt het hoogste rendement en heeft een breed scala aan functies, waardoor het aanpasbaar is aan elke behoefte. De FC5 besturing is zo ontworpen dat iedereen het kan gebruiken. Het is mogelijk om verschillende programma’s in te stellen voor elke soort gefrituurde vis en het is eenvoudig voor de gebruiker om tijden en temperaturen aan te passen.

Bovendien maakt de FC5 het gemakkelijk om vet automatisch weg te pompen of te filteren. Dankzij de slimme meters kan de besturing voor meerdere manden tegelijk ingesteld worden, waardoor het voor iedereen duidelijk is welke mand klaar is met frituren.

Bij Smitto bieden we u de vrijheid om te kiezen welke besturing het beste bij u past, waardoor u uw bakervaring volledig kunt personaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welke bakoven met welk besturingssysteem het beste bij uw onderneming past.