10 redenen om een Smitto te kopen

Bent u op zoek naar de ideale bakoven voor uw bedrijf? Zoek niet verder, Smitto bakovens zijn de perfecte keuze dankzij hun naadloze productie, hoge kwaliteit, hoog rendement en eenvoudige reiniging.

Naadloze productie

Alle Smitto bakovens zijn het resultaat van een toegewijde en gedetailleerde productiemethode, die als doel heeft een naadloze constructie te creëren. Dit proces van naadloze productie vindt plaats over alle afdelingen binnen onze faciliteiten.

Van de initiële ontwerpfase tot de uiteindelijke montage, worden alle mogelijke spleten en kieren nauwkeurig weggewerkt. Dit leidt tot een bakoven zonder spleten of naden, waarin vuil, vet of andere deeltjes zich kunnen ophopen. Het resultaat is een bakoven die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook makkelijker te reinigen en te onderhouden.

Schoonmaakgemak van de bakovens

Bij het ontwerpen van Smitto bakovens is er speciale aandacht besteed aan schoonmaakgemak. Het doel hiervan is om de tijd en moeite die nodig zijn voor het reinigen en onderhouden van de ovens tot een minimum te beperken, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw core business.

Een belangrijk element dat bijdraagt aan het schoonmaakgemak is de naadloze installatie van de ovens. Doordat er geen kieren of spleten zijn, kunnen vuil en vet zich niet ophopen. Dit maakt de schoonmaak van de ovens aanzienlijk eenvoudiger en sneller. Het naadloze design helpt ook bij het voorkomen van roest en slijtage, wat de levensduur van de oven verlengt.

Naast het naadloze ontwerp zijn ook de afzonderlijke componenten van de bakoven zo ontworpen dat ze eenvoudig te reinigen zijn. De ketels zijn bijvoorbeeld makkelijk bereikbaar en eenvoudig te reinigen, zodat u altijd verzekerd bent van een hygiënisch bakproces. Vergelijkbaar, de vergaarbakken zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk leeg te maken en schoon te maken zijn.


Wil jij weten hoeveel jouw huidige bakoven nog waard is? Bekijk dat hier!


Hoogste kwaliteit

Smitto bakovens staan garant voor de hoogste kwaliteit. Alle bakovens worden vervaardigd in de productiefaciliteit van QBTEC in Woerden, waarbij elk detail zorgvuldig wordt gecontroleerd.

Hoogste rendement

Zowel de gas- als de elektrische ketels van Smitto bieden het hoogste rendement op de markt. Gasgestookte ketels hebben een verschillende soorten rendement. Conventionele ketels hebben rond de 60% maar hoog rendementsketels hebben 92% rendement. Elektrische ketels hebben bijna 100% rendement. De elektrische ketels zijn bovendien duurzamer door hun minder diepe pannen, wat betekent dat er minder olie nodig is en u dus kosten bespaart. Bovendien zijn ze uitgerust met 17 kW elementen voor efficiënt elektrisch frituren met enorm veel capaciteit en vermogen.

Bekend en geliefd

Smitto bakovens zijn een begrip in plaatsen als Spakenburg en Volendam, waar de meeste visverkopers kiezen voor onze ovens. Maar het zijn niet alleen visverkopers die profiteren van de voordelen van Smitto. Ook voor het bakken van noten, oliebollen en andere gefrituurde producten, onder andere in de ambulante handel, zijn ze de ideale keuze.

Lange levensduur

Smitto bakovens staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Dit is niet alleen een resultaat van hun hoogwaardige fabricage en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, maar is ook sterk afhankelijk van goed en regelmatig onderhoud. Met de juiste zorg en aandacht kunnen Smitto bakovens vele jaren meegaan, wat hun waarde als investering voor uw onderneming aanzienlijk verhoogt.

Het regelmatig schoonmaken van de oven, het naleven van de juiste gebruiksinstructies, en het uitvoeren van periodieke controles en onderhoud kunnen een wereld van verschil maken in het verlengen van de levensduur van uw Smitto bakoven. Meer over de schoonmaak van Smitto bakovens? Lees dat in een blog over hoe je Smitto bakovens goed onderhoudt!

Landelijke service

QBTEC biedt landelijke service met dealers verspreid over heel Nederland, waardoor u altijd verzekerd bent van uitstekende ondersteuning, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Passend advies voor elke situatie

Bij Smitto bieden we niet alleen hoogwaardige bakovens, maar ook uitgebreid advies. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste bakoven en u adviseren over alles, van het interieur van uw bedrijf tot de juiste leveranciers en nog veel meer.

Smitto bakovens bieden onovertroffen kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en services.