Bakovens voor al uw noten

Onze notenbakovens zijn innovatieve en efficiënte ovens die speciaal zijn ontworpen om noten te frituren en te bakken. Deze Smitto ovens zijn perfect voor het produceren van hoogwaardige notenproducten.

Onze notenbakovens zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, efficiëntie en rendement. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals automatische temperatuurregeling en tijdsinstellingen om ervoor te zorgen dat noten altijd op de juiste manier worden gefrituurd en gebakken.

Bovendien zijn onze Smitto notenbakovens ontworpen met duurzaamheid en veiligheid in gedachten. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen die nodig zijn voor het friture van noten. Daarnaast zijn onze ovens voorzien van veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn in gebruik.

Kortom, onze notenbakovens zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke oven voor het frituren en bakken van noten. Of u nu een grote notenproducent, ambulante handelaar of notenwinkel bent, onze notenbakovens bieden de perfecte oplossing voor al uw notenbehoeften.

Gefrituurde noten in een Smitto bakoven

Deze ondernemers gingen je voor:

De Notenshop, Strijen

Familiebedrijf De Notenshop is al bijna 60 jaar een begrip als specialist in verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Het bedrijf is begonnen in een wagen met 3 man personeel. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid, en vandaag de dag zijn er meer dan 100 werknemers in dienst.

  • De Notenshop maakt sinds 1963 gebruik van een Smitto
  • De zaak is uitgerust met een 2-mands transfer notenoven en drie 2-pans Smitto Pesci notenovens