De Notenshop, Strijen

Familiebedrijf De Notenshop staat sinds het prille begin synoniem voor kwaliteit en traditie. Al bijna 60 jaar domineren zij de markt als dé specialist in verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Wat ooit begon als een bescheiden onderneming in een wagen met slechts 3 toegewijde medewerkers, heeft zich door de jaren heen getransformeerd tot een gerenommeerd bedrijf met meer dan 100 werknemers.

Maar groei gaat niet alleen over aantallen; het gaat ook over het omarmen van innovatie en technologie. Hier komt Smitto in beeld. Om de constante kwaliteit van hun producten te waarborgen, heeft De Notenshop geïnvesteerd in geavanceerde notenovens van Smitto. Deze ovens, speciaal ontworpen voor het frituren en bereiden van noten, garanderen dat elke noot perfect bereid wordt, waardoor de natuurlijke smaken en aroma’s optimaal tot hun recht komen.

De samenwerking tussen De Notenshop en Smitto’s notenovens is een perfect voorbeeld van hoe traditie, ondernemerschap en moderne technologie samenkomen om een superieur product te leveren. Het is een getuigenis van hun gedeelde toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Als u op zoek bent naar de fijnste noten, bereid met passie en vakmanschap, dan is De Notenshop uw bestemming. En achter elke heerlijke noot die u proeft, staat de betrouwbare technologie van een Smitto notenoven.