Bakovens voor uw oliebollen

Onze oliebollen bakovens zijn professionele ovens die speciaal zijn ontworpen om grote hoeveelheden oliebollen te bakken. Deze ovens zijn perfect voor bakkerijen, horecabedrijven en andere gelegenheden waar oliebollen in grote hoeveelheden worden geproduceerd.

Onze oliebollen bakovens zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een automatische temperatuurregeling en tijdsinstellingen, om ervoor te zorgen dat de oliebollen altijd op de juiste temperatuur worden gebakken en op tijd klaar zijn. Deze ovens zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor de productie van oliebollen sneller en gemakkelijker gaat.

Onze oliebollen bakovens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen en de dagelijkse slijtage van intensief gebruik. Bovendien zijn deze ovens voorzien van veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar zijn in gebruik.

Kortom, onze oliebollen bakovens zijn de perfecte keuze voor bakkerijen, oliebollenkramen en horecabedrijven die grote hoeveelheden oliebollen willen produceren. Met deze bakovens kunt u snel en efficiënt oliebollen bakken van hoge kwaliteit, waardoor u uw klanten tevreden kunt stellen en uw bedrijf kunt laten groeien.

Wilt u een keer sparren over een oliebollen bakoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Oliebollen bakoven Smitto wagen

Deze ondernemers gingen je voor:

Oliebollen Atelier, Barendrecht

Bij Oliebollen Atelier, gevestigd bij Winkelcentrum Barendrecht, staat een prachtige zelfgebouwde en ontworpen wagen waar aan alles is gedacht. Een verwarmde ruimte om het oliebollen beslag te laten rijzen, een Smitto Allegro frituurinstallatie die past bij de huisstijl en een prachtige buitenkant. Deze Smitto Allegro is bijzonder omdat:

  • Bespaart olie door de ondiepe ketels speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld oliebollen
  • Ontworpen met de huisstijl kleuren en wensen van Oliebollen Atelier
  • Veel capaciteit voor de grote vraag naar de producten van Oliebollen Atelier