SMITTO
visbakovens
voor een uitstekend resultaat!

Met een Smitto visbakoven zit u gebakken!

Vis, oliebollen, noten, frites of snacks. Elk product vraagt om zijn eigen specifieke bakproces en oven. Ook de ruimte waarin u werkt is bepalend voor het ontwerp van de bakoven. Want wie op een markt of braderie staat stelt weer andere eisen dan iemand met een winkel. Van enorm uitgebreid tot super compact, van standaard tot maatwerk bij Smitto hebben we op iedere frituurvraag een passende frituuroplossing!

We staan dag en nacht voor u klaar.

Of het nu gaat om een storing, uitbreiding van een zaak of om de vervanging van verouderde apparatuur, onze vakbekwame servicemedewerkers staan voor jou klaar. Ze zijn allemaal ervaren en getraind en zullen je snel weer aan het bakken helpen.

Smitto ontwerpt, produceert en levert hoogwaardige bakovens afgestemd op het product, het bakproces, de capaciteitsvraag en de werksituatie van de klant. Zij kenmerkt zich door haar kwaliteitgerichte en persoonlijke karakter. De garantie voor winst, gemak en zekerheid. En dat mag je ook wel verwachten van de marktleider.

Smitto QBTEC

SMITTO MODELLEN

SMITTO Allegro

Befaamd om haar zeer grote bakcapaciteit, uitstekende werkhoogte en slimme indeling. Uit te breiden met bijvoorbeeld een bakplaat.
Smitto Allegro visbakoven

Smitto Vis-Eco®

Grote ketels die gemakkelijk schoon te maken zijn met een laag energie verbruik. Met de Vis-Eco® bespaar je circa 60% op gas.
Smitto vis eco visbakoven

SMITTO Pesci

Doordat er aan de voorzijde geen klep zit is de Pesci een mooie visbakoven bij uitstek geschikt voor de ambulante handelaren.
Smitto pesci visoven

De (vis)bakovens van Smitto zijn tot op de dag van vandaag een begrip, want alleen al in Spakenburg en Volendam gebruiken meer dan 80% van de ondernemers een visbakoven van Smitto.

Smitto is een merk van QBTEC

Adres

  • Middellandse Zee 9
  • 3446 CG Woerden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

Social