Visbakovens voor uw zaak

De echte visliefhebber kiest voor Smitto visbakovens! Bij de meerderheid van de ondernemers in Nederland staat een Smitto visbakoven. De 4 modellen zijn ontworpen naar een aantal waardes: kwaliteit, schoonmaak, gemak & design.

De geschiedenis van vis frituren

Het frituren van vis is een traditioneel gerecht in Nederland dat teruggaat tot de Middeleeuwen. Nederlandse vissers hebben de frituurtechniek geperfectioneerd en het een belangrijk onderdeel van hun culinaire cultuur gemaakt. In de 17e eeuw, toen Nederland een belangrijke rol speelde in de visserij en handel van vis, werd het frituren van vis erg populair omdat het snel en gemakkelijk te bereiden was, terwijl de smaak en textuur behouden bleven.

Tegenwoordig zijn er talloze regionale varianten van gefrituurde vis in Nederland, zoals kibbeling en lekkerbekje, die beide zijn gemaakt van gefrituurde witvis in het zuiden van Nederland, terwijl er in het noorden van Nederland vaak paling wordt gefrituurd. Het frituren van vis wordt beschouwd als een echte Nederlandse traditie en is geliefd bij zowel locals als toeristen. Het gerecht is nog steeds populair en wordt aangeboden in talloze viskramen en restaurants in het hele land.

Kortom, het frituren van vis is een culinaire traditie die teruggaat tot de Middeleeuwen en nog steeds een belangrijk onderdeel is van de Nederlandse keuken.

Waarom visbakovens van Smitto?

Smitto is de toonaangevende leverancier van bakovens voor professionele keukens. Onze bakovens bieden de perfecte oplossing voor restaurants, viswinkels en andere horecabedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige apparatuur voor het bereiden van visgerechten. De visbakovens zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden een precieze temperatuurregeling voor gelijkmatig gebakken vis met een perfecte textuur en smaak. De bakovens zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen die nodig zijn voor het bereiden van visgerechten.

Smitto biedt ook een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice aan, zodat u altijd kunt rekenen op optimale prestaties van uw bakoven. Onze ervaren servicemonteurs staan 24 uur per dag voor u klaar om eventuele storingen snel op te lossen en om u te voorzien van advies en ondersteuning.

Kortom, Smitto visbakovens zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige en betrouwbare apparatuur voor het bereiden van visgerechten.

 

frituuroven smitto pesci header small

Deze ondernemers gingen je voor:

MAAS Kwaliteitsvis, Goirle

Bob en zijn collega Jordi hebben bij MAAS Kwaliteitsvis hun eigen winkel geopend. Met succes en duurzaam. Ambachtelijk. Smaakvol. En zonder vislucht, terwijl er ook geen installatie op het dak staat. Maas kwaliteitsvis maakt gebruik van:

Mondial Fish, Utrecht

Bij Mondial Fish, gevestigd in Winkelcentrum Nova in Utrecht, is het mogelijk om vis te eten in het restaurant of verse vis af te halen om er thuis van te genieten. De viszaak is uitgerust met een volledig elektrische Smitto Pesci:

  • Een professionele bakoven met ongekende capaciteit
  • Aan beide kanten voorzien van een chroomspiegel bakplaat

Vismeester Frank, Zeist

Vismeester Frank is een viskiosk gevestigd in hartje Zeist. De viskiosk is een eyecatcher eerste klas, mede dankzij de volledige elektrische Smitto Allegro visbakoven:

  • Deze bakoven beschikt over 2 pannen, 1 van 25 cm en 1 van 1 meter
  • FC5 touchscreen besturing – de nieuwste en meest geavanceerde besturingsplatform op de markt
  • Vismeester Frank is gebouwd door onze dealer Kowa Holland Wagenbouw